Moi


Stiu ca exista si pagina de profil, dar eu tot vreau sa scru ceva despre mine, because I want it and because I'm a narcissist! *smile*


Nick-ul meu este Lulu. Pe cel adevarat nu-l dezvalui decat putinor persoane, care se deovedesc de incredere si pe care le consider potrivite sa-mi stie numele. Am 17 primaveri si pot sa spun ca ma indrept cu pasi vertiginosi spre a 18-a, nu ca ar fi o mare bucurie. Eu tot un copil voi ramane, atata timp cat mi se va permite.
Fosta blonda, actuala roscata, cu ochii verzi-albastrui.
Sunt o fiinta uneori imposibila, greu de inteles si suportat, dar vad ca lumea din jur ma suporta. Sau exista si posibilitatea ca se lingusesc pe langa mine sa-i ajut cu diferite probleme. Totul este posibil. Oricum, ceea ce cred ceilalti despre mine este ultimul lucru care m-a interesat. Fac foarte usor obsesii pentru orice si oricine din jurul meu, iar obsesiile mele au un loc special pe blogul meu. Printre ele se numara ochii mei si picioarele mele. Daca as avea un aparat foto destul de bun, care sa faca poze de calitate, cred ca subiectul principal ar fi aceste parti ale corpului meu.
Viitor arhitect, cu o pasiune nebuna pentru arte (muzica, desen, literatura etc) si tot ce este frumos si merita admirat. Specimene precum “manele”, “pitzi”, “coca” sau orice alt lucru ce il fac pe om sa creada ca este tare daca il adopta ma dispera si ma indispun in cel mai crunt mod posibil.
Ca orice alt om, am vise, unele dintre ele fiind mult prea mari pentru a le putea duce. Printre ele se numara si mult-visata excursie in Japonia, cu un bilet doar dus. Dar avand in vedere situatia de fata, va ramane doar un vis.
In general, sunt o persoana draguta, sociabila, un pic intepata cand vrea si care obtine mereu ce vrea (exceptie dragostea – pe care n-o s-o inteleg niciodata), cu mici pitici pe creieri, ironica si naiva.
Se pare ca lectura despre mine s-a incheiat. Daca aveti nedumeriri, nu ezitati sa ma intrebati . ~I won’t bite (Pe cuvant de cercetas)